Sønder Allé 14, 8000 Aarhus C tel:+45 86 16 16 42

Menu

 

ALLERGI / ALLERGY

Ved allergi bedes henvendes til personalet
Allergy contact the staff

 

Gỏi cuốn (sideretter)

Friske sommerruller er perfekte som en lille sideret, når du nyder en af vores hovedretter. Vi laver altid vores Gỏi cuốn lige efter din bestilling, så de er friske og sprøde når du nyder dem.


 

 

Pho (hovedretter)

 

“Pho” er en traditionel vietnamesisk risnudel suppe. “Pho” serveres med oksekød eller kylling, med brede risnudler og klar suppe. Suppen er marineret med en lille twist af kanel, stjerneanis og sort kardemomme. Retten er toppet med forårsløg, løg, savtakket koriander, koriander, salt og peber. Som ekstra tilbehør anbefaler vi, at man kommer lidt sød basilikum, bønnespirer og lime i suppen.


 

 

Special (hovedretter)

 


 

 

Bun (hovedretter)

“Bun” er lavet af rismel. De fås i forskellige størrelser små og store, runde eller flade. “Bun” serveres ofte med kød og grønne krydderurter, og toppet med stegte løg, ristede peanuts og ekstra sovs som tilbehør.


 

 

My Hoanh Thanh (hovedretter)

My Hoanh Thanh suppe serveres med æggenudler, shiitakesvampe, svinekød, rejer, bønnespirer og friske krydderurter


 

My Quang (hovedretter)

 

“My Quang” er en ret med specielle gule nudler, oprindeligt stammer retten fra provinsen, Quang Nam, der ligger i det centrale Vietnam. Retten serveres med rejer, svinekød og flade gule nudler, toppet med forårsløg, koriander, rice crackers, ristede jordnødder og sauce som tilbehør.


 

 

Banh Hoi (hovedretter)

Vævede tynde risnudler i bundter. Banh Hoi stammer fra det syd centrale kyst. Serveres med friske urter, ristede løg og peanuts


 

 

Vegetar (hovedretter)

Lækre vietnamesiske vegetar retter med ekstra twist


 

Drikkevarer
Smoothies